A legnagyobb hatalom a világon, mikor képes vagy megbocsátani másoknak és észrevenni, hogy az "Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten!" közmondás nem is annyira helytálló, elvégre ez mindössze annyit jelent, hogy épp úgy viselkedem a másikkal, ahogy ő velem, márpedig az nekem nem tetszik.
Ha úgy igazán igazam lenne, most nagyon nagy hatalom lenne a kezeimben... Persze a világ nem így működik... Pénz, vagy nem vagy senki.

...

Az emberek... Átlátszó minden olyan szó vagy tett, amit az önzőség vezérel, de leplezni próbálják... Tudjuk mi mind, semmi sem állandó, de ha az utolsó karót is kihúzzák a földből, az egyetlent, ami még tartott, nem lehet mást várni, mint a teljes összeomlást.
És akkor már olyan mindegy, hogy mi volt a szándék vagy az első gondolat, csak azt érzékeli mindkét szem, hogy amit más oly' sokáig épített, egy baklövés által hullik széjjel.
Hiába minden megbánás, az utolsó szavaknak sincs már erejük, az állandóság megbontása immár az ellenkező irányból indult el, ettől fogva nem marad más szerep, mint az elmúlóé.

 

Mi lenne a világgal, ha választhattunk volna... Tudván, hogy minden szerep előre meg van írva  és a darabnak vége lesz, mint a többinek, de a következő felvonás már nélkülünk zajlik le...
Mi lenne akkor..?

 

Don't come closer or I'll have to go
Holding me like gravity are places that pull
If ever there was someone to keep me at home
It would be you...