Azért örülök, hogy van blogom, mert amint ér egy nagyobb hatás és elragadnak az érzelmek, van hová kiadnom magamból. (Ez a mondat önmagában felveti a kérdést: nincs Senki, akinek szintén? Nos, lassan kezdem azt gondolni, hogy annak nem, akinek szeretném.) 
Nagyon divatos lett az Önkényes Mérvadó című műsor. Már boldog-boldogtalan Puzsért idézi, ami rendben is van, de kezdem úgy érezni, hogy az egész átvált egy Németh Sanyai messiás-pózba. 
Az, hogy mi történik a világban: egy dolog. Egyeseknek diktatúra van, mások rettegnek a bizonyos férgektől, akik a nemzetünk testét rágják. Háborús helyzet, békés együttélés, hangzatos szavak, semmi mögöttes tartalom.
Az, hogy mi folyik a kisember körül: másik dolog. Például szexuális forradalom van! Például úton-útfélen megbámulnak, füttyentenek, a másik részről pedig már a punci is kifittyen azokból az édesebbnél-édesebb kis nadrágokból. Imádom a nyarat. Aki térdig érő szoknyát húz fiatal és csinos alkatú lány létére, megkapja, hogy "höhh, nézd már, biztos bigott katolikus". Fültanúja voltam, sajnos. Ugyanakkor ha nem kúrsz össze-vissza és nem tartasz orgiákat, nem osztod meg a hálód másokkal, csak Vele, ha nem lóg ki a seggedből az anál-dugattyú, aminek a végén női hajból készült lófarok van, hogy végképp úgy nézz ki, mint egy állat, de kicsit még a leszbikusság is előtérbe kerüljön, mert amúgy legyen már mindenki biszex, de főleg a nők, mert kettőt baszni, jobb, mint egyet, akkor te egy igazán szánalomra méltó, unalmas és boldogtalan ember lehetsz.
És jön a  képletbe a korszakújítónak indult rádiós műsor, ami állati szintre degradálja a szexualitást. 
Súgok valamit gyerekek: A bonobo majmok MINDENKIVEL csinálják, de a saját anyjukkal nem. Mi még itt sem tartunk. 
85-15%-os arányban egyébként a nők kisajátítanak, a férfiak pedig nem "megcsalnak", mert az csúnya szó, csak szexelgetnek mással és még hazudnak is, nemcsak arról, szinte bármiről. Nekem meg már csak annyi kérdésem maradt: Akarok én olyan világban élni, ahol a nemiszerv, a szex és a promiszkuitás nagyobb szabadságot, megértést élvez, mint az emberi gondolkodás? 

Kurvára nem.