Mégis mit lehetne erre mondani? 10-11-12 éves lányok. Amelyik meg idősebb... Miniszoknya, minitop, mini minden és mini agy. Akivel erről beszéltem, azt mondta, hogy ez a lányok ostobasága. Hát ezért írok most erről...
A női agyban kétféle megfelelni vágyás van. Egyrészt legyek jobb, mint a másik nő, másrészt akarjon engem minden férfi. (Vagy annak az egy adott "úrnak" legyek annyira szép, hogy ne nézzen rá más nőkre. Pech, ilyen sajnos nincs.)
Nem tudom, hol kezdődött az egész... Talán azokkal a buzikkal, akik majd' egy szál semmiben vonultatták fel a rosszul beakasztott lábú modelljeiket valamikor nem olyan régen. Vagy akkor, mikor a nő kimondta, hogy egyenjogúságot akar, minden téren. A férfinak ez nagy szégyen, hiszen ők viszik vállukon a világot, a nő pedig pusztán egy oldalborda, se nem tökéletes, se nem ember, bezzeg Ők... Hát tekintsük húsnak a szukákat és mutassuk meg nekik, mire való a női nem.
Végtére is mindegy, mivel avagy mikor indult el a folyamat... De az eredmény. Az már komolyabb. Biztosan a felvilágosult, modern (és ezzel párhuzamosan csökött) agyam diktálja azt, hogy a nők megalázása már abban megmutatkozik, hogy kevesebbet keresnek, de ennek természetesen oka van, mert a némberek szülnek, az pedig egy jó indok, hogy diszkrimináljuk őket. (Mert szegény férfit annyira szereti az Isten, hogy az egész buliból kihagyta őt. És némelyik még irigykedik is...)
A szexről nem is beszélve. "Ne vetkőzz, csak szopni fogsz!" feliratú pólóval feszít a férfiasság mintaképe, és ahelyett, hogy a normálisabb fajtársai pofán vágnák, még tetszik is nekik. (Női jelenlétben persze bunkó fa(llo)sz, de különben mennyire istenkirály már, hogy megmutatja mindenkinek!)

Egy kisebb lila köd kezdi elborítani az agyam, ezért nem ragozom tovább a dolgot, csak levonom a konzekvenciát:
1. Bárcsak nekem is lenne farkam. A sok erőszaktevő és begyöpösödött "ÉN VAGYOK A FÉRFI" gondolkodású jóember pedig legközelebb szülessen nőnek, bár tudom, hogy nagyon megalázó lenne.
2. A nők kurvulása a férfiak miatt van, ha tetszik (nyilván tetszik), ha nem. Ahol nincs a kirakatban semmi, az már nem is érdekes.

 


(eztcsakazért,mertideillik)