Ó, azok a régi szép idők... Mikor még agrár-porn-grindcore dalszövegeket írtam (témát tekintve a cím sokat elárulhat, például NekroLove)... És amikor minden próba azzal végződött, hogy azt sem tudtuk, hol vagyunk. Nomeg, mikor találkoztam az Aljas Kúszóbab gitárosával, aki megmutatta a próbatermüket, aztán közölte, hogy bizony nekem is meg kell tanulnom állva pisilni, mert sajnos ezen a helyen nem számoltak lányokkal... Azt sem felejtem el soha, hogy Mr Fehér törvény hogyan csinált magából hülyét egy egész paneltömb előtt... (Mutogatta a fehér seggét, anélkül, hogy tudott volna róla, mondván Ő elbújt...)
Aztán... Ott van még Kenyér. Kenyér, aki mindig a lovakról beszélt, meg arról, hogy miként és miért ragadt a pulcsija az egyik kanca lábához... Szekrénybe zártuk egymást, kajával dobálóztunk és az ablakból néztük a részeg faszi vetkőzős műsorát...
Hiába, ezek tényleg szép idők voltak... Nekem meg már nincs 1 hónapom sem arra, hogy átváltozzak "felnőtté", mint Filbert, a Rocko modern élete című mesében.