Az összeesküvés-elméletekkel csak az a baj, hogy mire az ember levezet egyet, rájön, hogy ami feltételezésnek indult, nem is akkora baromság.
Példának okáért vegyük az én esetemet. A minap az emberek tudatos kiirtásáról beszélgettem Valakivel. Tudjátok, nem véletlen, hogy ennyire reklámozzák és pártolják a homoszexualitást. Felvonulás, sorra derül ki híresebbnél híresebb emberekről, hogy bizony melegek. Mi, potenciális kiszolgáltatottjai a médiának, anélkül, hogy tudnánk, manipulálva vagyunk. A felnövekvő generációk már alapból nem heteroszexualitásban gondolkoznak. De miért is jó ez? Vagy kinek? A miértre megadom a választ, az pedig, hogy ez kiknek kedvez, vagy egyértelmű, vagy nem, de nem írom le, mert a végén minden liberális ember nekem esne, mert ők nagyon toleránsak, csak épp a magamfajtákat gyűlölik. (A világot a gyűlölet tartja életben.)
Szóval mindezt azért, hogy a szaporulat tovább csökkenjen. Meleg pároktól ugyanis hiába remélünk gyerekeket...
De nem ez az egyetlen "fegyver". Ha néztek egy olyat, hogy Mtv, állandó jelleggel nyomatják a Tini mamikat. Minden részből az jön ki, hogy gyereket szülni nem jó, mindig mindenki védekezzen. (Pedig, ha azt vesszük x éve a lányok 15-16 évesen már anyák voltak.)
A gyerek, aki megnézi a műsort, nem azt fogja gondolni, hogy Fiatalon felelőtlenség a gyerekvállalás, hanem azt, hogy úgy általában véve nem előnyös. Ezzel pedig tovább redukálódik a magyar társadalom, ami már így is elöregedő. Hamarosan talán minket is a kihalás veszélye fog fenyegetni...

Ha pedig jobban átgondoljuk, tényleg van benne valami. A hormonkezelt csapvízről és ételekről-italokról már nem is beszélve. Aztán nyugodtan mondjátok, hogy paranoiás vagyok.

 

 

ui.: Az Isten nem bottal ver, hanem rossz vesével. De legalább nem rabolhatnak el szervkereskedők, hogy eladják...

uui.: Na mindegy, nagyobb probléma, hogy imádott könyvem még mindig nem tért vissza hozzám idegen kézből... De türelmes vagyok, azért is türelmes.

uuui.: Betegség ide vagy oda, holnap Neo koncert!