Azt mondja, kapok valamit. Én egyből vidámparki játékokat látok magam előtt, hermafrodita bohócokkal, pedig pontosan tudom, hogy a nélkülözés az árnyékom. Aztán kapok egy nyalókát. Akkor döbbenetesen nyilal belém a felismerés. Szükségem van erre? És minek képzeltem el a játékokat a beteg, AIDS-es bohócokkal? Bizony, emberek. A Társadalom. A Fejlődés. A "Civilizáció". Ez tette ezt velünk. If You want more than You need You won't be free. Elhitetik velünk, hogy amink van, az kevés. Ez az egyik nagy hiba.
Amúgy pedig. Valakinek épp az imént "említettem", hogy leteszem az embereket, amennyire az lehetséges. Mert tudom, hogy nekem hová kellett volna születnem és mikor, és persze egyértelmű, hogy nem ide és nem '94-ben. Erre most láttam valamit. Valaki jelölt engem valahol, amire nem számítottam volna... Ilyenkor elgyengülök...? Inkább csak jól esik, mert kemény vagyok, akkoris kemény.
Lényegében úgy érzem, talán nem felesleges, amiről írok. Pedig az, de ha valakit mégis érdekel, az az én személyes boldogságom. Egyszerű ember vagyok.

Mostanában pedig kezdek úgy gesztikulálni, mint a lakoták és ez jó. Azt hiszem Alaszka előtt mindenképp rezervátumot kell látogatnom.

ui.: Köszönöm szépen.

uui.: Az első 6 sor különösen hangsúlyos.

uuui.: Ez a bejegyzés furcsa lett, és ez bosszantó.