Mert... Talán a "felsőbbrendűség" egyetlen bizonyítéka, hogy az ember élvezettel öl/pusztít/csal/hazudik...

Tegnap amúgy rájöttem. Az egész kivitelezhető... Lenne, ha mi, emberek, nem lennénk ennyire ostobák. De azok vagyunk, nincs mit tenni. A legtöbbünknek kell a példa, a vezetés, mert mások gondolata nélkül elvesznénk.
Ezért van az, hogy a templomba belépsz, a pap felolvas, a pap értelmez, a pap elmagyaráz. Az okosabbja megfontolja, általában pedig szájtátva bólogatás... Igyuk a szavát, Jézus vérét...
Ha igazán önállóak lennénk, beülnénk a hideg kőfalak oltalma alá, mondjuk, hogy felolvasnánk a Szent Könyvből, ami miért szent, ki tudja, nem Isten írta... Szóval felolvasna belőle valaki valamit, aztán mindenki elmondaná, neki mi mit jelent. És mivel mindenki más véleményt formálna, igazán nyílvánvaló lenne, hogy nem kell az a könyv, mint útmutatás.
Vagy keresek újabb szemléltető példát. Nem kell messzire menni a galaxisban, ez a Média.
Az 'm' betűs szó miatt vannak a klónok. Egyszerre irigylésreméltó, és mégis visszataszító, hogy az utcán csupa gazellalábú, babaarcú lánykák szaladgálnak. Dehát, valakit mindig követni kell, ugye.
Na meg persze ezért van, hogy az izmos férfiak ábrándja valóban ábránd.

És önállótlanságunk a politikában nyer igazi értelmet. Vezetőség nélkül a nemzet halott. Kár, hogy az ősemberekkel ezt nem közölték... Pedig hasznos információ.
Jó tudni például, hogy ami szar, miért az.

Tehát az elképzelés igen egyszerű. "Vissza a természethez!" Idézhetném, de én... utálok. Idézni. Kell a Földre 1 milliárd ember, mert annyit elbír. Ami most van, redukálást kíván.
Szóval. 1 milliárd. Nem rasszok, emberek. Együtt. Vagy abszolút értelemmel, vagy teljesen bután, de ez a jelző nem is igazán helytálló, nevezzük inkább állatias állapotnak, ami az egyik legjobb dolog, ami velünk történhet.
Az értelmességet pedig nem úgy értem, hogy nem a seggedből rángatod elő az agyad. Értelmesek akkor volnánk, ha tanultunk volna egészen idáig. A letűnt civilizációk, a harcok, háborúk, veszteségek. Mindenütt tanulság, (a valóban Szomszédokat idéző tanulság)...
És mi lett az eredmény? "Fel kell mérnünk, hogy hány 18 és 40 év közötti férfi van az országban, mindössze azért, hogyha ESETLEG lebombáznák (nemtudnikik.) Magyarországot, legyenek katonáink."

Örülök az év első napjának, a visszaszámlálás elindult.

 

ui.: manipuláció, vegyétek észre, könyörgöm.